24003247_EDM-HOGRO-3

HOGRO van Lightronics

5 juni 2024 | Nieuws

Functionele en robuuste armaturen voor de woningbouw

Lightronics produceert al ruim veertig jaar HOGRO-armaturen. Een onverwoestbare productlijn voor de woonomgeving. Wat veel mensen niet weten is dat Lightronics, HOGRO is of zo je wilt HOGRO is Lightronics. In 2000 werd de naam veranderd in Lightronics.

In een appartementencomplex is goede en veilige verlichting essentieel. Of het nu gaat om de entree, lifthallen, galerijen, trappenhuizen, portieken, bergingen of voordeuren: bewoners en bezoekers moeten goed zicht hebben.

Licht draagt bij aan sociale veiligheid en zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers zich prettig voelen in het gebouw. Lightronics heeft met de HOGRO armaturenfamilie een groot aantal functionele armaturen in het assortiment die aan al deze eisen voldoen.

Bewezen kwaliteit

HOGRO-armaturen van Lightronics hebben een bewezen kwaliteit. Zo is het slagvaste

TPS-armatuur 30 jaar jong en in de loop van de jaren steeds doorontwikkeld. De LED technologie zorgt voor een egaal en prettig lichtbeeld. Met een levensduur van 100.000 uur (L80 /F10) en vijf jaar garantie op het armatuur bevestigt de TPS haar reputatie als duurzaam armatuur. De behuizing is immers al 30 jaar in productie.

Met de HOGRO-armaturen, kun je een woonomgeving creëren met functionele verlichting die tegen een stootje kan én waarmee je geld bespaart.

Met HOGRO ben je verzekerd van:

  • Lange levensduur, 100.000 uur bij T-omgeving = 25°C (L80/F10)
  • Lagere exploitatiekosten: minder energieverbruik en minder onderhoud
  • Een lumenpakket dat is afgestemd op de toepassing
  • Moderne lichttechniek die in de toekomst makkelijk kan worden opgewaardeerd
  • Een lage CO2-footprint
  • Behoud van een uniforme uitstraling
  • Installatiegemak
Download de brochure

Voorbeelden uit de praktijk!

Lightronics1

Gekleurde flats

‘Woningcorporatie Talis in Nijmegen heeft ‘de gekleurde flats’ in de wijk Zwanenveld voorzien van LED-armaturen van Lightronics. In totaal ging het om 453 TPS-armaturen en circa 45 TPK-armaturen.’

Lightronics

Licht waar gewenst

De algemene verlichting in De Perserij, een complex met appartementen voor senioren en mindervaliden, is op kostenefficiënte wijze vernieuwd met onder meer TPN-armaturen. 81 armaturen zijn uitgevoerd met Comfort Light. De armaturen hebben een lumenoutput van 30% en branden alleen op vol vermogen als er beweging wordt gedetecteerd door de interne sensor. Dit levert een energiebesparing op van 78%.

Bespaar direct!

LED bespaart energie. Sneller verledden betekent daarom sneller besparen. Bijkomend voordeel: u verkleint uw CO2- voetafdruk. Hoeveel armaturen heeft u nodig? Is 1-op-1 vervanging mogelijk? Kan er gebruik worden gemaakt van de Lightronics OpPluskit? En bij vervanging: welk armatuur is waar nodig en welke lumenoutput hoort daar dan bij?

Onze lichtadviseurs kijken met u naar een duurzame totaaloplossing en verder. Wij brengen de verlichting in een appartementencomplex of complexen volledig in kaart. We kijken naar de bestaande situatie, inventariseren en documenteren met behulp van de speciale software jouw armaturen en maken waar nodig foto’s. Dit gedegen onderzoek is de basis voor het maken van jouw lichtplan.

Wil je een licht-inventarisatie laten uitvoeren? 

Wij helpen je graag!
Deel dit bericht: